DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

BAŞKAN SEÇER, CHP AİLESİYLE BAYRAMLAŞTI

Yayınlanma Tarihi : Google News
BAŞKAN SEÇER, CHP AİLESİYLE BAYRAMLAŞTI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katılarak, partililerle bayramlaştı.

Tüm CHP ailesinin Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Seçer, bayram dolayısıyla belediyelerin yoğun bir çalışma içerisine girdiğini söyleyerek, “Mersin rahat olsun, işimizin başındayız. İktidar lafla değil işle ve çalışmakla olur. Bu anlayışla gittik ve biz kazandık. Aklımız fikrimiz Mersin ve Mersinli hemşerilerimiz” dedi.

İnsanların 2019’dan bu yana CHP ile ilgili önyargılarını kırmaya başladığını belirten Seçer, bunun da çalışarak ve emek ederek olduğunu vurguladı. 2019’dan bu yana CHP’li belediye başkanlarının insanlara dokunduğunu hatırlatan Seçer, “Başkanlar insanlara hizmet götürdü, insanlara dokundu, insanların gönlüne sevgisine ve ailesine girdi” diye konuştu.

Her zaman milletin ferasetine inandıklarını söylediklerini aktaran Seçer, 2024 seçimlerinde çıkan tablonun da milletin feraseti olduğunu belirtti. CHP’nin; belediyelerini yönettikleri şehirlere huzuru, birliği, beraberliği, kardeşliği ve adaleti getirdiği gibi Türkiye’ye de barışı, kardeşliği, huzuru, adaleti ve refahı getirebileceğinin altını çizen Seçer, “Aynı azimle ve samimiyetle çalışalım, emin olun bizim çıkardığımız cumhurbaşkanı adayını bu millet seçer. AK Parti, İYİ Parti, CHP demez, herkes gelir destek verir” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katılarak, partililerle bayramlaştı.

“Aklımız fikrimiz Mersin ve Mersinli hemşerilerimiz”

Tüm CHP ailesinin Kurban Bayramı’nı kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Seçer, bayram dolayısıyla belediyelerin yoğun bir çalışma içerisine girdiğini söyleyerek, “Mersin rahat olsun, işimizin başındayız. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. İktidar lafla değil işle ve çalışmakla olur. Bu anlayışla gittik ve biz kazandık. Aklımız fikrimiz Mersin ve Mersinli hemşerilerimiz. Bize oy veren her 10 yurttaştan 6’sı iyi de 4’ü kötü mü? Onlar da canımız onlar da ciğerimiz, onlar da yurttaşlarımız. Herkesin bayramı kutlu olsun, herkesi kucaklıyoruz” dedi.

“CHP’li başkanlar insanlara dokundu”

2019’dan bu yana CHP’li belediye başkanlarının insanlara dokunduğunu hatırlatan Seçer, “Başkanlar insanlara hizmet götürdü, insanlara dokundu, insanların gönlüne sevgisine ve ailesine girdi. Çocuğuna, yaşlısına hizmet yaptı, kadının hayata tutunmasını sağladı ve aileye girdi. CHP’liler olarak partimizin isminde yazdığı gibi halk olursak, halkın içinde olursak önümüzde bir engelin kalacağını düşünmüyorum” diye konuştu.
“2024 seçimlerinde çıkan tablo milletimizin ferasetidir”
Her zaman milletin ferasetine inandıklarını söylediklerini aktaran Seçer, 2024 seçimlerinde çıkan tablonun da milletin feraseti olduğunu belirtti. Seçer, “Milletimiz işini yapamayanları gönderdi, umut vaat edenleri getirdi. Şimdi o umut vadedenleri izleyecek; onlar da eğer umutları boşa çıkarırsa, onları gönderecek ve bir başkasını getirecek” dedi. Seçimlerde elde edilen yüzde 60 oyun bir emeğin sonucu olduğunu belirten Seçer, partililere seslenerek, “Burada herkesin emeği var. Bundan sonra da 2028 yılında ya da daha önce yapılacak seçimlerde elbette iktidar olmak istiyoruz. Elbette Cumhurbaşkanı olarak CHP’nin çıkardığı adayı seçtirelim istiyoruz. Aynı ilkelerle çalışmaya devam etmemiz lazım. Belediye başkanları yanlış iş yapmadığı sürece, partisinin, partilisinin ve kendisine destek olan halkının değerini kıymetini bildikçe, mütevazı bir şekilde hizmet yaptıkça sizin de onların yanında olmanız lazım” ifadelerine yer verdi.
“Bu ülkeye barışı, kardeşliği, huzuru ve adaleti getirebiliriz”

CHP’nin; belediyelerini yönettikleri şehirlere huzuru birliği, beraberliği, kardeşliği ve adaleti getirdiği gibi Türkiye’ye de barışı, kardeşliği, huzuru, adaleti ve refahı getirebileceğinin altını çizen Seçer, “Bu yaptıklarımız ispatımız. Nerede o afra tafra yapan siyasetçiler? Yüce milletim sandıkta gerekeni yaptı. Biz milletin ferasetine inanıyoruz. Aynı azimle ve samimiyetle çalışalım, emin olun bizim çıkardığımız cumhurbaşkanı adayını bu millet seçer. AK Parti, İYİ Parti, CHP demez, herkes gelir destek verir” dedi.
Tüm partililerin moralini yüksek tutması gerektiğini vurgulayan Seçer, “Biz buradayız, çalışıyoruz, şehrimize hâkimiz, şehrimizi sahipleniyoruz. Millet bize inandı ve güvendi, bunu pekiştirin. Ailenize sahip çıkarsanız aileniz yükselir. Bir başkan olarak sizden istediğim bu. İşimizi yapıyoruz, işimizi yaptığımız için bu kadar başarılı olduk. Bu başarı herkesin” diye konuştu.
“Siyaset; lafla değil hizmet üretmekle olur”
Kurban Bayramı’nın ilçe belediyeleri açısından da titizlikle hizmet edilmesi gereken bir bayram olduğunu söyleyen Seçer, “Hava çok sıcak. Geleneksel olarak insanlar kurban kesecek. Sokaklarımızı temiz tutmamız lazım. Özellikle yeni seçilen belediyelerimize helal olsun gelir gelmez işlerinin başındalar. Biz yanınızdayız, buradayız. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli tedbirleri alıyoruz” dedi. Yaşanacak sorunlarda Alo 185 Teksin’e ulaşılmasını söyleyen Seçer, “Bu halk lafla ve sözle değil, hizmetle sizi sever. Hizmetlerinizle bize yardımcı olun. Siyaset; hizmet üretmek, yardımlaşmak, el ele olmaktır. Gerisi hikâye” diye konuştu.
22 yıllık AKP iktidarının belediye hizmetleri sayesinde olduğunu hatırlatarak, “Belediyelerle genel iktidarın yolunu açtılar. Cumhurbaşkanı; İstanbul Belediye Başkanı olduğunda o dönemin partililerinin katkılarıyla caddeler temizlendi. Parti; partili belediye başkanına sahip çıkacak, onun açığını kapatacak. Bakın bizim toplu taşıma araçlarımız bayram boyunca ücretsiz. Bunu vatandaşlarla paylaşın. Kurban bağışı yapmak isteyenlere belediyemizin birizberaberiz.org dijital platformdan kurban bağışı yapmalarını sağlayın. O kurban eti evinde hasta olan yaş almışlara gidiyor. Bunları teşvik edin” ifadelerini kullandı.
“Belediyecilik nasılmış hep beraber gösterelim”
Seçer, genel iktidarın yolunun çalışmak ve hizmet etmekten geçtiğini sözlerine ekleyerek, “Herkes çalışırsa, sorumluluğunu bilirse ülkede iktidar kendiliğinden gelir. Milletimiz bize inandı, bizi seviyor. CHP’ye hiç oy vermemiş vatandaşlar sevgisini ve saygısını gösteriyor. O insanların sevgisini ve saygısını berhava etmeyelim, devam ettirelim” dedi.
“Partimizi üste çıkaracağız”
Seçer, hizmet yapan belediye başkanının adıyla değil partisiyle birlikte anılması gerektiğini de ifade ederek, “CHP belediyeciliği. Başarılı olunca benim ismim, başarısız olunca partimin ismi gibi bir durum olamaz. Ona göre dikkat etmemiz lazım. Partimizi üste çıkaracağız. Partimizi anlatacağız ki iktidar olalım. Halka partinizi anlatın. ‘Biz CHP’liyiz’ deyin. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gidiyoruz. Çekinmeden yapın. Biz gerçek Atatürkçüleriz” dedi ve son olarak tüm partililerin ve ailelerinin Kurban Bayramı’nı kutladı.
CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer, İl Başkanı Koral Ömür, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ve Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın da birer konuşma yaptığı program partililerin bayramlaşmasının ardından sona erdi.