DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

II. Türkiye-Azerbaycan – KKTC Kadın Girişimciler Zirvesi Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nda Gerçekleşti

Yayınlanma Tarihi : Google News
II. Türkiye-Azerbaycan – KKTC Kadın Girişimciler Zirvesi Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nda Gerçekleşti

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO), DEİK/Türkiye-KKTC İş Konseyi ve DEİK/Türkiye-Azerbaycan İş Konseyi iş birliğiyle ve KTTO Kadın Girişimciler Konseyi ile Azerbaycan Cumhuriyeti Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler ve Dernekler Birliği ortaklığında düzenlenen “II. Türkiye-Azerbaycan – KKTC Kadın Girişimciler Zirvesi” başarıyla gerçekleştirildi. Etkinlik, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Mustafa Çağatay Konferans Salonu’nda yapıldı.

Zirvenin açılış konuşmalarının ardından, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Genel Sekreteri Aysun Önet İleri’nin moderatörlüğünde “İş Dünyasında Kadın” paneli düzenlendi. Panelde, KTTO Kadın Girişimciler Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi ve KTTO Meclis Üyesi Olgu Avşaroğlu, Kıbrıs Türk Girişimci İş Kadınları Derneği (GİKAD) Üyesi ve Gika Koop Asbaşkanı Yeşim Direl, DEİK Yurt Dışı Yatırımlar İş Konseyi Başkanı Kübra Orakçıoğlu Kazan ve KKTC İş Kadınları Derneği (İKD) Yönetim Kurulu Üyesi Akile Rüstem yer aldı.

Panelde konuşmacılar, kadın girişimciliğinin önemi, kadınların iş dünyasındaki rolü ve karşılaştıkları zorluklar hakkında görüşlerini paylaştılar. Ayrıca, Türkiye, Azerbaycan ve KKTC arasındaki iş birliğinin kadın girişimciliği üzerindeki etkileri ve gelecekteki ortak projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Katılımcılar, kadın girişimciler arasındaki dayanışmanın ve iş birliğinin artırılması gerektiğini vurgulayarak, bu tür zirvelerin kadınların güçlenmesine ve ekonomik kalkınmaya önemli katkılar sağlayacağını belirttiler.

Zirve, katılımcılar arasında network oluşturma ve iş birliği fırsatlarının geliştirilmesi açısından büyük bir başarı ile tamamlandı. Etkinlik sonunda, katılımcılara teşekkür plaketleri takdim edilerek, bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin devam etmesi temennisiyle sona erdi.

YORUM YAP

DÖVİZ KURLARI

  • DolarDOLAR
    ALIŞSATIŞFARK
  • EuroEURO
    ALIŞSATIŞFARK
  • SterlinİNG. STERLİNİ
    ALIŞSATIŞFARK
  • FrangİSV. FRANGI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Kanada DolarıKAN. DOLARI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Çeyrek AltınÇEYREK ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • Gram AltınGRAM ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • BitcoinBITCOIN
    FİYATDEĞİŞİM

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

  • Satış
    Alış