DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, MERSİN ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI

Yayınlanma Tarihi : Google News
VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, MERSİN ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlar Kurulu Toplantısına katıldı. Akdeniz İlçesi Cami-i Şerif Mahallesi’nde yer alan Birlik binasında düzenlenen toplantıda, Mersin’deki 63 bin esnaf ve sanatkarı temsil eden 69 Oda ve Birlik Başkanı yer aldı.

Vali Pehlivan toplantıda yaptığı konuşmada, esnafın ülkesinin ekonomisine, istihdamına ve sosyal yaşamına önemli katkı sağladıklarını vurguladı. Pehlivan, “Esnaflarımız, merkezlerimizin temel sektörlerinden biridir. Devletimizin desteklenmesiyle ve esnafımızın gayretiyle, bu katkıların artarak devamına devamına karar verdik” dedi. Ayrıca, küçük sanayi siteleri ve yeni iş alanları oluşturma grupları sürüp giden Pehlivan, “Esnaf odalarımızla birlikte yeni sayfalar değiştirmek için girişimlerimiz var. Yakın zamanda somut sonuçlar almayı hedefliyoruz” dedi.

Toplantıda ayrıca Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Veysel Sarı da bir konuşma gerçekleştirdi. Programa, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener ile Oda ve Birlik başkanları katıldı.