DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ak Parti güçleniyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ak Parti güçleniyor

Gazetemize konuşan Ak Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, Ak Parti’nin 23 yıl önce zor şartlar altında kurulduğunu belirterek, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan partimiz 23 yıldır ülkemize büyük hizmetler yaparak vatandaşlarımızın takdirini kazanmıştır. Ülkemize değer katma insanımız refaha ulaştırma mücadelemiz o günden bugüne kız kesmeden devam etmektedir. Bu azim ve kararlılıkla AK Parti ailesi olarak kongrelerimizde bayrak değişimi yaşanıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdiğimiz bu değişim süreci, teşkilatımızın gücünü artırmaktadır. Mersin’de ve tüm Türkiye’de AK Parti olarak halkımıza daha iyi hizmet sağlamak adına durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI ÖN PLANDA
Gazetemize konuşan Ak Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, kongre sürecinin yaşandığını belirterek, “AK Parti ailesi olarak kongrelerimizde bayrak değişim yaşanıyor.Birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdiğimiz bu değişim süreci, teşkilatımızın gücünü artırmaktadır. Mersin’de ve tüm Türkiye’de AK Parti olarak halkımıza daha iyi hizmet sağlamak adına durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

“GÜÇLÜ TEŞKİLAT, GÜÇLÜ TÜRKİYE”
Ak Parti Mersin İl Başkanı Aldemir, AK Parti’nin vatandaşıyla bir arada olduğunu, halkın sorunlarına çözüm üretmeye yönelik çaba gösterdiklerini ifade etti. Kongrelerin parti içi dayanışmasını pekiştirdiğini söyleyen Aldemir, “AK Parti’nin dev hizmetlerini sürdürürken vatandaşlarımızla dayanışma içerisinde oluyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözme konusunda her türlü gayreti gösteriyoruz. Mersin’in her bir köşesinde ilçe teşkilatlarımız aynı anlayış ve kararlılıkla mücadele ediyorlar. Ak Parti olarak her zaman önceliğimiz insanımız olmuştur. Gönül kapısı açık teşkilat mensuplarımızla birlikte halkımızın yanında oluyoruz. Ülke olarak çok önemli bir sürece girerken Ak Parti’yi Mersin’de de diğer partilere fark atarak en öne taşımanın mücadelesini yapmaya kararlıyız” dedi.

Mersin’de Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor
Mersin’de AK Parti tarafından yürütülen önemli projelere değinen Aldemir, Çukurova Uluslararası Havaalanı ve Akdeniz Yolu Projesi gibi altyapı yatırımlarının kalkınmada bölgesel olarak büyük katkı sağladığını vurguladı. Sağlık, eğitim ve kamu hizmetlerinde yapılan yatırımların Mersin’deki yaşam standartlarını yükselttiğine dikkat etmek Aldemir, “AK Parti olarak, kentimizde dev yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Şehir hastaneleri, yenilenen eğitim kurumları ve modern kamu binalarıyla Mersin’de büyük bir hizmet atağının olduğunu herkes görmektedir. Bu yatırımlar hız kesmeden devam edecektir. Mersin’i gelecek aydınlık günlere taşımanın kararlılığı içerisindeyiz” dedi.

“2028 SEÇİMLERİNDE AK PARTİ’NİN BAŞARISINA HERKES ŞAHİT OLACAK”
AK Parti Mersin İl Başkanı Aldemir, kongre sürecinde kazandıkları ivme ile 2028 yerel seçimlerinde önemli bir başarı elde edeceklerine inandıklarını belirtti. Teşkilatların yoğun bir çalışma içinde olduğunu ve Mersin’de AK Parti’nin halkla daha güçlü bir bağ kurduğunu ifade eden Aldemir, “Halkımızla bir araya geliyor, onları dinliyor, çözüm üretiyoruz. Bu özveri ve çalışma azmiyle, Türkiye Yüzyılı’nda AK Parti’nin başarısına Mersin’e de taşıyacağız. Mersin’de ve tüm Türkiye’de yılmadan, yorulmadan çalışmadan, milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Halka Daha Yakın Bir Yönetim Anlayışı
Aldemir, AK Parti’nin Mersin’de bu ivmenin sadece bir başlangıç olduğunu vurguladı. Kongrelerde verilen birlik mesajlarının halk tarafından büyük bir coşkuyla karşılandığını söyleyen Aldemir, AK Parti’nin vatandaşla iç içe, onların taleplerine yönelik bir yönetim anlayışını benimsediğini belirtti. “Mersin’i kalkındırmak, halkımızın refah düzeyini artırmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Vatanımız ve milletimize daha iyi hizmet vermek adına çıktığımız bu hayırlı yolda, ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.